Вибори президента

Традиційно у ліцеї були проведені вибори президента. Перший тур виборів відбувся у класах. Кожен клас обрав найгіднішого кандидата. Так від 9 класу балотувалась Бочарнікова Є., від 10 класу – Зенкін М., від 11 класу – Панаріна І.

19.10.2017 відбулись дебати кандидатів в президенти країни учнівського самоврядування Олімпіоніка. Представники від класів продемонстрували свої передвиборчі програми, агітаційні відео та відповіли на провокаційні питання. Усі кандидати тримались гідно та стійко, витримали усі випробування.

20.10.2017 учні, педагоги та адміністрація мали змогу прийняти участь у виборах президента ліцею. Після закінчення виборів усі бюлетені були відправлені до лічильної комісії, до складу якої увійшли учні 11 класу Лещенко Д., Прицепов О., Конєв Р.

 

За підсумками роботи лічильної комісії, станом на 17.00 20.10.2017 проголосувало 55 виборців, усі були зареєстровані, значних порушень не було виявлено, окрім декількох зіпсованих бюлетенів. Кандидати у президенти показали наступні результати у процентному співвідношенні:

 

Зенкін М. – 55%

Бочарнікова Є. – 20%

Панаріна І. – 16%

Проти всіх – 9%

Обраним президентом країни учнівського самоврядування Олімпіоніка на період каденції вважати Зенкіна М.